Ulan Istanbul | Hei Istanbul Online Tradus in Romana HD

Vizioneaza Ulan Istanbul | Hei Istanbul Online Subtitrat în Română. Sunt disponibile hd toate sezoanele si episoadele serialului turcesc: Ulan Istanbul | Hei Istanbul .

Mai este numit si: Ulan Istanbul (acesta fiind numele sau original)

Kandemir este liderul bandei. scopul lor principal este să fure adevărul. prietenia unește membrii grupului. Din păcate, totul s-a schimbat după ce vechiul prieten al lui Kandemir, Ali Riza Kaptan, a fost închis. Kendemir și gașca se stabilesc într-un loc vechi care se simte liniștit și liniștit. dar nu pare să se fi întâmplat nimic. prefăcându-se a fi o familie invizibilă pentru vecinii lor. Personajele principale Candida, Ferdi, Carlos, Yaren, Bahadir și Diriya au trecut prin vremuri grele, iar când se reunesc sub un singur acoperiș, membrii acestei bande încă poartă urmele acelor vremuri grele. Candemir vrea sa ii infrunte fiica si sa arate ca nu este un vanzator de maimute, dar fratii de sange Ferdi si Carlos, care au fugit din orfelinat, continua sa adune gunoaie pe strada. Uyuren visează să meargă la Istanbul pentru a deveni un cântăreț celebru și a cânta într-un bar. Bahadir își folosește abilitățile de hacking computer, iar Udaria își folosește abilitățile de joc pentru a se alătura bandei pentru a-și salva tatăl.


Views: 367

Categorie: Comedy

Calitate: HD

Durata Episod: 73 min

Release:

Detalii: Ulan Istanbul | Hei Istanbul Online Tradus in Romana, Ulan Istanbul | Hei Istanbul subtitrat hd, Despre Seriale Ulan Istanbul | Hei Istanbul, Seriale Tv Turcesti Online