Seven Ne Yapmaz | Ce nu poti iubi Online Tradus in Romana HD

Vizioneaza Seven Ne Yapmaz | Ce nu poti iubi Online Subtitrat în Română. Sunt disponibile hd toate sezoanele si episoadele serialului turcesc: Seven Ne Yapmaz | Ce nu poti iubi .

Mai este numit si: Seven Ne Yapmaz (acesta fiind numele sau original)

ozan ekinsoy este cea mai mare companie din Turcia după ekinsoy holding. dar din cauza unei mari greșeli, el trimite dragoste orfană să-și pedepsească tatăl. În acest sat, întâlnește un poet frumos cu inima curată, pe care nu l-a mai întâlnit până acum. Unazri, o elevă fără mamă din sat, este o femeie curajoasă și frumoasă, care știe să se protejeze. Acest lucru are un impact puternic asupra încrederii în atenție, iar sentimentele neașteptate încep să apară asupra atenției. Mi-au plăcut ochii. A vorbit și înfățișarea mea. face urmărirea cu atât mai incitantă. duc o viață bună, dar este clar că Uzan nu este căsătorit cu Nazri. dar pentru că era tânăr, a fost primul zvon care i-a îngrijorat pe Fatima și pe Nazar. Neînțelegerea despre acești doi îndrăgostiți ar trebui să se căsătorească fără a pierde atenția și timpul. poetul se trezește dintr-o dată într-o viață la care nu a visat niciodată. a fost brusc șocat.


Views: 354

Categorie: Comedy

Calitate: HD

Durata Episod: 56 min

Release:

Detalii: Seven Ne Yapmaz | Ce nu poti iubi Online Tradus in Romana, Seven Ne Yapmaz | Ce nu poti iubi subtitrat hd, Despre Seriale Seven Ne Yapmaz | Ce nu poti iubi, Seriale Tv Turcesti Online