Senden Daha Guzel | Mai frumoasa decat tine Online Tradus in Romana HD

Vizioneaza Senden Daha Guzel | Mai frumoasa decat tine Online Subtitrat în Română. Sunt disponibile hd toate sezoanele si episoadele serialului turcesc: Senden Daha Guzel | Mai frumoasa decat tine .

Mai este numit si: Senden Daha Guzel (acesta fiind numele sau original)

Efsun, medic dermatolog, locuiește cu tatăl său la o fermă din satul Gaziantep. Mama și tatăl lui l-au mutat la Istanbul când era tânăr, unde a devenit unul dintre cei mai importanți chirurgi plastici din Turcia. Efsun primește brusc un mesaj de la mama ei, pe care nu a mai văzut-o de la 12 ani. mama este pe patul de moarte și vrea să o vadă pentru ultima oară. El trimite un șofer și cheamă o trăsură la Istanbul. Când Efsun merge la Istanbul să-și viziteze mama, ea primește o mare surpriză. mama ei, proprietara unei mari clinici de frumusețe din Istanbul, o încurajează și o obligă pe Efsun să lucreze în clinică. Pentru a înrăutăți lucrurile, Emil, care pretinde că este șofer, este de fapt fiul partenerului înstrăinat al mamei sale. Se luptă cu Emil Ehsun, un chirurg chipeș și atrăgător care a venit să-și preia clinica. în plus, tipii ăștia sunt lângă casa companiei.


Views: 800

Categorie: Comedy

Calitate: HD

Durata Episod: 57 min

Release:

Detalii: Senden Daha Guzel | Mai frumoasa decat tine Online Tradus in Romana, Senden Daha Guzel | Mai frumoasa decat tine subtitrat hd, Despre Seriale Senden Daha Guzel | Mai frumoasa decat tine, Seriale Tv Turcesti Online