Sana Söz | Iti promit! Online Tradus in Romana HD

Vizioneaza Sana Söz | Iti promit! Online Subtitrat în Română. Sunt disponibile hd toate sezoanele si episoadele serialului turcesc: Sana Söz | Iti promit! .

Mai este numit si: Sana Söz (acesta fiind numele sau original)

elihu kalaka în apropiere de „elihu kalaka” dacă curcanii urmăresc cu interes. Elihu și-a dedicat viața luptei împotriva nedreptății și a răului, pe care le-a văzut în copilărie. șeful criminalității Umar, ca și Alihu, își petrece viața luptă împotriva criminalilor, criminalilor și criminalilor. Ayrton a fost în comă de ceva timp după ce a fost împins de la balconul unui hotel de o gâscă. Elihu Karaka, care a anunțat această poveste în emisiunea sa, încearcă să prindă sursa suspiciunii, Mirhor. a reusit in sfarsit. cu toate acestea, bogatul om de afaceri Ulisa ia măsuri pentru a proteja intimitatea lui Eli pentru a-și salva fiul. distrugând în acest proces pepiniere asemănătoare elfilor. În timp ce echipa criminală condusă de Umer investighează cazul, echipa lui Elif, ca și Umer, lucrează pentru a salva Nurkhayat. Această scenă a întâlnirii dintre Elihu și Omer arată că diferite țări se luptă pentru același scop. Elif și Omer încearcă să-l găsească pe Nurkhayat dispărut și să rezolve misterul adevăratei familii pe care a lăsat-o în urmă.


Views: 422

Categorie: Drama

Calitate: HD

Durata Episod: 135 min

Release:

Detalii: Sana Söz | Iti promit! Online Tradus in Romana, Sana Söz | Iti promit! subtitrat hd, Despre Seriale Sana Söz | Iti promit!, Seriale Tv Turcesti Online