Safir | O iubire ascunsă Online Tradus in Romana HD

Vizioneaza Safir | O iubire ascunsă Online Subtitrat în Română. Sunt disponibile hd toate sezoanele si episoadele serialului turcesc: Safir | O iubire ascunsă .

Mai este numit si: Safir (acesta fiind numele sau original)

Una dintre cele mai importante familii din Capadocia, familia Kurylysoi, se reunește după ce s-a întors dintr-un calvar în America. Tatăl său nu a respectat regula tiranică a bunicului său și a plecat de acasă. Mulți ani mai târziu, conform voinței mamei sale, M. Crolfem, un șaman, se întoarce în orașul natal împreună cu frații săi și îl urmează pe bunicul său pentru a extinde afacerea familiei. Este timpul ca maimuțele, luminile și mările să se unească! Când fratele său s-a întors, s-a hotărât să o facă în căsătorie fiicei sale. În copilărie, Uyarman a cumpărat în secret un inel cu safir de la mama sa și a promis că îl va transforma într-o verighetă. În timp ce Viray și Yarman numără înapoi zilele până la nunta lor și riscă totul pentru a-și mărturisi dragostea veșnică, o tragedie dă totul peste cap. Viray și Yarman pornesc într-o călătorie periculoasă de dragoste, dragoste, răzbunare și violență. își face cu ușurință noi dușmani și se întoarce împotriva fraților săi datorită deciziilor îndrăznețe pe care le ia pentru a-și proteja pe cei dragi și familia.


Views: 1907

Categorie: Drama

Calitate: HD

Durata Episod: 179 min

Release:

Detalii: Safir | O iubire ascunsă Online Tradus in Romana, Safir | O iubire ascunsă subtitrat hd, Despre Seriale Safir | O iubire ascunsă, Seriale Tv Turcesti Online