Kusursuz Kiraci | Chiriasul perfect Online Tradus in Romana HD

Vizioneaza Kusursuz Kiraci | Chiriasul perfect Online Subtitrat în Română. Sunt disponibile hd toate sezoanele si episoadele serialului turcesc: Kusursuz Kiraci | Chiriasul perfect .

Mai este numit si: Kusursuz Kiraci (acesta fiind numele sau original)

Mona, o fată care a crescut într-un orfelinat, lucrează pentru o companie de ziare online. Envy, care a investigat incidente de incendiere în tot Istanbulul, îl întâlnește într-o zi pe fotograful Yakup, în timp ce se îndrepta să investigheze un nou caz de incendiu. Gelozia și Jacob, doi opuși care se iubesc foarte mult, încheie romanul într-o ceartă. când vine acasă de la știri, este șocat. un bancher suspect ar lăsa bani la uşă. Jakob, care nu o poate însoți din cauza slujbei secrete, primește un cadou minunat de la Leila, prietena ei de la orfelinat, care este polițist. Din gelozie, el cere să fie chiriaș în casa lui, care este împărțită în două de o clădire specială. Gelozia ia asta ca pe o soluție temporară și se află într-o situație ciudată când se mută în apartamentul său. Cu toate acestea, înainte de a putea începe să investigheze aceste evenimente, trebuie să se confrunte cu o problemă serioasă.


Views: 276

Categorie: Drama

Calitate: HD

Durata Episod: 82 min

Release:

Detalii: Kusursuz Kiraci | Chiriasul perfect Online Tradus in Romana, Kusursuz Kiraci | Chiriasul perfect subtitrat hd, Despre Seriale Kusursuz Kiraci | Chiriasul perfect, Seriale Tv Turcesti Online