Kimler Geldi Kimler Gecti | Mulțumesc, următorul! Online Tradus in Romana HD

Vizioneaza Kimler Geldi Kimler Gecti | Mulțumesc, următorul! Online Subtitrat în Română. Sunt disponibile hd toate sezoanele si episoadele serialului turcesc: Kimler Geldi Kimler Gecti | Mulțumesc, următorul! .

Mai este numit si: Kimler Geldi Kimler Gecti (acesta fiind numele sau original)

Filmul povestește viața Lailei, o avocată în vârstă de 30 de ani care lucrează într-o firmă de avocatură, și a prietenilor ei, care se luptă uneori în bancă, când în fantome, când în relații și multe dintre ele. relaţii. arată ororile timpurilor moderne. Despre asta. Avocata de succes Leila Teran nu poate scăpa de durerea primei ei iubiri, care se termină prin trădare. Acum Leila vrea să pună capăt acestei situații și să revină în lumea standardelor după câțiva ani. În acest moment, cu ajutorul bunului său prieten bucătar Shiaze, a supraviețuit durerii divorțului și a devenit avocatul celei de-a treia soții, Tuba Tepliu Troll, în ceea ce s-a numit „cazul bun de divorț”. anul #8221; Alături de Leila este Jim Morassan, un ucigaș de dragoste care a fost căsătorit și a divorțat de trei ori în 15 ani. Leila își apără cu înverșunare clientul de narcisist.


Views: 10

Categorie: Comedy

Calitate: HD

Durata Episod: 154 min

Detalii: Kimler Geldi Kimler Gecti | Mulțumesc, următorul! Online Tradus in Romana, Kimler Geldi Kimler Gecti | Mulțumesc, următorul! subtitrat hd, Despre Seriale Kimler Geldi Kimler Gecti | Mulțumesc, următorul!, Seriale Tv Turcesti Online