Kanit: Ateş Üstünde | Dovezi: In flăcări Online Tradus in Romana HD

Vizioneaza Kanit: Ateş Üstünde | Dovezi: In flăcări Online Subtitrat în Română. Sunt disponibile hd toate sezoanele si episoadele serialului turcesc: Kanit: Ateş Üstünde | Dovezi: In flăcări .

Mai este numit si: Kanit: Ateş Üstünde (acesta fiind numele sau original)

Karn și Wind sunt doi frați care au crescut într-un orfelinat. La sfârșitul unei mari drame de familie și a unei evadari dureroase din trecut, ambii sunt trimiși la un orfelinat. când regele avea 5 ani și spiritul 2, direcția vieții lor s-a schimbat complet și celelalte ramuri nu s-au lipit împreună. cu toate acestea, ei creează o poveste de dragoste care transcende provocările de a crește fără părinți. Khan devine ofițer de poliție și inspiră un romancier polițist. unul urmărește un ucigaș adevărat într-o scenă a crimei, celălalt joacă rolul unui ofițer de poliție care ucide un personaj fictiv dintr-un roman. dar odată cu sosirea lui Omar, imperiul și spiritul Hanului vor fi distruse. Khan și Omar, prieteni încă din copilărie, sunt acum dușmani. în mijlocul vrăjmaşiei lor spiritul se odihnea. amândoi se îndrăgostesc de fratele lor, ceea ce duce nu numai la iubire, ci și la răzbunare.


Views: 279

Categorie: Crime

Calitate: HD

Durata Episod: 99 min

Release:

Detalii: Kanit: Ateş Üstünde | Dovezi: In flăcări Online Tradus in Romana, Kanit: Ateş Üstünde | Dovezi: In flăcări subtitrat hd, Despre Seriale Kanit: Ateş Üstünde | Dovezi: In flăcări, Seriale Tv Turcesti Online