Dragoste si secrete Online Tradus in Romana HD

Vizioneaza Dragoste si secrete Online Subtitrat în Română. Sunt disponibile hd toate sezoanele si episoadele serialului turcesc: Dragoste si secrete .

Mai este numit si: (acesta fiind numele sau original)

Sevda a fost aleasă să fie chipul brandului în acea zi și și-a adus visele de faimă mai aproape. Am crezut că totul va fi bine acum, dar vestea neașteptată este tulburătoare. El știe că fratele său va fi ucis dacă nu primește banii, va fi capturat de un grup de căpitani de avioane răi. Sevda cerșește bani de la eleganta sarkia, care este obsedată de ea, pentru a-și salva fratele mai mic. primește totuși o ofertă neașteptată. nu găsește altă soluție, poate fugi cu banii pentru a-și salva fratele, dar rămâne prins în capcană. Evadarea Sabdei se termină la casa lui Aliho Hulura, neputând găsi unde să meargă. Singurul scop în viață al lui Aliho este să-și găsească fratele dispărut. Civilizația nu vrea să renunțe la iubire, chiar dacă se confruntă cu dificultăți. Ali nu avea de gând să-și întâlnească fratele pierdut din cauza planurilor sale de civilizație. Între timp, pasiunea lui Sevda și Alikha deschide ușa către un secret periculos. alții nu pot cunoaște acest secret.


Views: 593

Categorie: Drama

Calitate: HD

Durata Episod: 91 min

Detalii: Dragoste si secrete Online Tradus in Romana, Dragoste si secrete subtitrat hd, Despre Seriale Dragoste si secrete, Seriale Tv Turcesti Online