Bir Litre Gözyaşı | Un litru de lacrimi Online Tradus in Romana HD

Vizioneaza Bir Litre Gözyaşı | Un litru de lacrimi Online Subtitrat în Română. Sunt disponibile hd toate sezoanele si episoadele serialului turcesc: Bir Litre Gözyaşı | Un litru de lacrimi .

Mai este numit si: Bir Litre Gözyaşı (acesta fiind numele sau original)

„One Liter of Tears” povestește despre o fată bolnavă în stadiu terminal și despre familia ei. O tânără chineză se pregătește pentru examenele de facultate. O tânără care lucrează de ani de zile pentru viitorul ei și-a îndeplinit în sfârșit visul. Lumea care a murit de la universitatea la care vrea să meargă va lua o nouă viață în fața lui. Viața în lumea nouă aduce emoții diferite. viața tocmai începuse și a găsit răspunsul în dragostea platonică. Într-o zi, când totul mergea bine, viața lui s-a schimbat pentru totdeauna când a căzut. Lumea, considerată a fi indiferentă, suferă de fapt de o boală incurabilă. Mama lui a fost prima care a auzit această veste tristă. O mamă amară care ar face orice pentru a-și vindeca fiica bolnavă luptă pentru a-i oferi viața visurilor ei. Neshe Sen, Sertachi Ergin și Gul Merich Ozen au scris scenariul serialului dramă „Litre Sledya”, iar co-regizorul este Sarkhan Shahin. Dansatorul Mirai Chikhana aduce la viață personajele serialului, precum Sanem Shiryk, Tolga Tekin, Uchiren Shamdal, Gulkem Mete Dimer, Uybna Sholak și Numbert Yaztur.


Views: 459

Categorie: Drama

Calitate: HD

Durata Episod: 56 min

Release:

Detalii: Bir Litre Gözyaşı | Un litru de lacrimi Online Tradus in Romana, Bir Litre Gözyaşı | Un litru de lacrimi subtitrat hd, Despre Seriale Bir Litre Gözyaşı | Un litru de lacrimi, Seriale Tv Turcesti Online